Vacature dinsdag

Ter versterking van ons vrijwilligersteam hebben wij een vacature voor een zelfstandige, creatieve en proactieve:

VRIJWILLIGE MEDEWERKER KUNSTUITLEEN (M/V)

dinsdagmiddag 13.30-17.00 uur

Wil je je steentje bijdragen aan een mooie kunstzinnige non-profitorganisatie? Lijkt het je leuk om werkervaring op te doen in de culturele sector? Bij de Kunstuitleen Voorburg kun je alle kanten uit!

Je bent ten eerste het visitekaartje van de Kunstuitleen-winkel. De voornaamste taak van de medewerker kunstuitleen is het uitlenen en innemen van kunstwerken en het verkopen van artikelen uit de winkel. Verder houd je de winkel schoon en netjes.

Het is vaak rustig in de winkel en als er geen klanten zijn dan kun je doen wat je fijn vindt; een boek lezen, je werk doen op een laptopje, voor ons op internet speuren naar mooie nieuwe kunst en duurzaam design…

Als je het leuk vindt, help je mee bij het inrichten van exposities, bij openingen en selectierondes. Daarnaast kun je ook een expositie organiseren, een kunstenaar interviewen, een filmpje of foto’s maken voor de website of Instagram, meehelpen aan educatieve programma’s of een persbericht schrijven. Niks hoeft, maar er kan veel!

Heb jij een…
klantvriendelijke houding,
goede beheersing van de Nederlandse taal,
zelfstandige werkhouding,
creatief brein met een praktische hands-on mentaliteit?

Ben je…
betrouwbaar, verantwoordelijk en
woon je in de buurt?

Dan zoeken wij jou!

We bieden…
een heerlijke, inspirerende werkomgeving in een prachtige historische winkelstraat in Voorburg,
ruimte om je te ontwikkelen en werkervaring op te doen,
een gezellig team van vaste vrijwillige medewerkers,
en een gratis Kunstuitleen-abonnement

Interesse?
Ben jij die enthousiaste medewerker die wij zoeken en heb je dinsdagmiddag wel een paar uurtjes over om bij ons in de winkel te helpen? Stuur dan een mailtje (met een CV, als je die hebt) naar Lisette onder vermelding van ‘medewerker kunstuitleen’. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Nieuwsbrief
Kunstuitleen Voorburg
ontvangen

* verplichte velden


Nieuwsbrief archief

Site by Alsjeblaft!