Vacature kunstbezorger

Ter versterking van ons vrijwilligersteam hebben wij een vacature voor een zelfstandige en sociale:

VRIJWILLIGE BEZORGER van KUNST

één tot twee keer per maand 17-21 uur

Het lenen van kunst moet zo leuk en makkelijk mogelijk zijn en daarom bieden wij klanten de mogelijkheid om kunst thuis te laten brengen. We nemen het eerder geleende werk dan ook mee terug.

De bezorgronde is altijd tussen 17 en 21 uur. We maken een route met ongeveer 6 tot 10 adressen in Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Voorschoten, Wassenaar, Nootdorp, Zoetermeer en omstreken…

Je moet uiteraard goed kunnen sjouwen en je bent het visitekaartje van de Kunstuitleen. We verwachten dus dat je het leuk vindt om hier en daar een praatje te maken en iedereen beleefd te woord staat :-) Bij de meeste mensen leveren we het kunstwerk voor de deur of, maar sommige (oudere) mensen vinden het fijn als je het kunstwerk even voor hen wil ophangen.

Je ontvangt voor de bezorging een kilometervergoeding én een gratis abonnement op de Kunstuitleen! We zijn nog op zoek naar een vervoermiddel, dus mocht je zelf een (grote) auto of busje hebben dan is dat helemaal fijn!

OVER KUNSTUITLEEN VOORBURG
De Kunstuitleen Voorburg heeft tot doel kleur en creativiteit in het leven van mensen te brengen. We willen zoveel mogelijk mensen – jong en oud – dagelijks in aanraking brengen met het gevoel dat schuilgaat achter kunst.

Nieuwsbrief
Kunstuitleen Voorburg
ontvangen

* verplichte velden


Nieuwsbrief archief

Site by Alsjeblaft!