INSTA Museum

Tijdens de MuseumNacht Den Haag (MNDH) kun je heel veel verschillende musea en kunstzinnige plekken bezoeken. MNDH: HET FÈNSTE AVONDSJE KUNS EN KULTUÂH. Op 09.10.2021 kleurt de stad weer paars en kunnen we weer genieten van de Haagse kunst en cultuur.

De kaartverkoop begint op maandag 9 augustus om 12.00 uur. Er zijn een beperkt aantal tickets met een flinke korting, wees er dus snel bij andâhs mot je meâh betale…

Het smalste pandje van Voorburg, waarin de Kunstuitleen huist, bestaat uit een aantal schattige kamertjes vol met kunst. Speciaal voor Museumnacht hebben we hier diverse fotospots gecreëerd. Zo kun je met een fotolijst zelf als kunstwerk op de foto en zingend onder de douche.

Midden tussen de kunstwerken hebben wij een “badkamer met karaoke” gemaakt. Stap met je vrienden in ons karaoke-kunstwerk en zing samen onder de douche! De Sing-a-Long Shower is een karaoke setting in een nagemaakte douche, inclusief schuim en bellen voor een echte shower experience, maar natuurlijk ook voor de mooiste pics.

Samen zingen onder de douche, dat moet je meegemaakt hebben! Kom wel op tijd, want om 00.00 uur moet het geluid uit.

Als letterlijk hoogtepunt hebben we het zolderkamertje omgebouwd tot echte ballenbak! Heb je ook altijd een duik willen nemen in een ballenbak of een supermooi Instagrameble plaatje willen maken tussen de ballen? Kom dan gezellig langs in ons voor de gelegenheid omgedoopt instagrammuseum.

Koop je museumnacht ticket hier

Nieuwsbrief
Kunstuitleen Voorburg
ontvangen

* verplichte velden


Nieuwsbrief archief

Site by Alsjeblaft!