Kunst is inspiratie!

Wij zijn ervan overtuigd dat kunst mensen inspireert en creativiteit losmaakt in hun dagelijks leven. Daarom helpen wij graag bedrijven en organisaties met het omtoveren van hun werkruimtes tot inspiratieplekken!

Voor bedrijven heeft de Kunstuitleen Voorburg een aantrekkelijk aanbod ontwikkeld. Voor slechts 1,35% van de verkoopprijs per werk/ per maand huurt u als bedrijf een kunstwerk bij ons.

Desgewenst richten wij een complete tentoonstelling in, met een aanschafwaarde van €50.000,-. Hierbij verzorgen wij de inrichting, verzekering en transport en kunnen we desgewenst elke drie maanden een nieuwe expositie inrichten. Het wordt door onze klanten zeer gewaardeerd dat de expositie geheel vrijblijvend is. U betaalt slechts voor de maanden dat u kunst in bruikleen hebt en zit dus nooit ergens aan vast.

Een groot aantal gerenommeerde bedrijven ging u voor!

Wanneer u liever zelf de kunstwerken komt uitzoeken in onze kunstuitleen en u verzorgt hierbij ook zelf de inrichting, betaalt u het basistarief. Vanaf 10 werken geldt een aantrekkelijk staffelkorting. Inbegrepen is verzekering van de kunstwerken. Indien gewenst kunnen wij de kunstwerken tegen een kleine vergoeding bij u komen bezorgen/ omruilen.

Maak snel een afspraak voor een oriënterend gesprek. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Download hier onze folder (1,4 MB).Site by Alsjeblaft!