Doe mee met de Voorburgse rondgang

06-04-2024

Doe mee met de Voorburgse rondgang

Op zaterdag 15 juni organiseert de stichting Beeldende kunst Voorburg voor de zesde keer het kleinschalige kunstfestival “De Voorburgse Rondgang”. Dit jaar is het thema van dit kunstenfestival “Niks te verliezen”. We hebben voor dit thema gekozen met een knipoog naar het EK Voetbal dat de volgende dag van start zal gaan, maar we hopen op een diversiteit van interpretaties.

Het festival is een rondgang langs alle galeries en kunstinstellingen uit het Huygenskwartier en bestaat uit diverse onderdelen: Mini-galerietjes in de straat (ofwel een kunstmarkt), een kunstwedstrijd, workshops en muziek.

Wil je meedoen met de Voorburgse Rondgang? Dat kan! Je kunt je inschrijven voor een “mini-galerie” om je werk te verkopen op de Kunstmarkt of je kunt meedoen aan de kunstwedstrijd. Kijk voor meer informatie hier


Nieuw glaswerk

01-02-2024

Nieuw glaswerk

We hebben deze maand een expositie van glaswerk, ontworpen door onze kunstenaar van de maand Carina Riezebos.


Gesloten

28-11-2023

Gesloten

Van 2 t/m 6 januari 2024 is de Kunstuitleen gesloten.


NIEUWE AANWINSTEN

18-10-2023

NIEUWE AANWINSTEN

zo uit het atelier, nieuw in onze uitleencollectie!

Wij zijn met de selectiecommissie op zoek gegaan naar nieuwe kunstwerken. Kunst die puur, vrolijk, sprankelend, rustig, lief of poëtisch is. De kunst die past in een hedendaags interieur, die je elke dag verwondert, waar je blij van wordt, die hebben wij in onze vernieuwde collectie opgenomen!

Veel nieuwe kunstwerken, voornamelijk schilderijen, maar ook objecten, grafiek en fotografie, zijn geselecteerd. Vanaf vrijdagmiddag zijn alle nieuwe kunstwerken direct voor uitleen en verkoop beschikbaar.Nieuwsbrief
Kunstuitleen Voorburg
ontvangen

* verplichte velden


Nieuwsbrief archief

Site by Alsjeblaft!