Werk aanmelden

Voor onze steeds vernieuwende collectie zijn we altijd op zoek naar VERSE KUNST bij voorkeur niet ouder dan 1 jaar die puur, sprankelend, rustig, vrolijk, lief, poëtisch is of anderszins passend in onze collectie. Een kunstwerk dat past in een hedendaags interieur, dat je elke dag verwondert, waar je blij van wordt, dat willen wij heel graag in onze vernieuwde collectie opnemen.

SELECTIE

Op uitnodiging van de Kunstuitleen mag je via onderstaand formulier 1 kunstwerk insturen voor de expositie “In de tuin van de kunstenaar”. Het werk kan gebracht worden van 19 t/m 30 april tijdens openingstijden: di t/m zaterdag 10-17 uur.

Let op! Voorrijden voor de Kunstuitleen kan tussen 10 en 11 uur ‘s ochtends. Later dan 11 uur mag je niet door de straat rijden, want dan is het voetgangersgebied.

Doe je voor het eerst mee?

Allereerst is het uitlenen van je kunstwerken natuurlijk een fantastisch reclamemiddel. Je bereikt een enorm groot en geïnteresseerd publiek met jouw werk en ontvangt daar ook nog een vergoeding voor. Deze vergoeding is niet heel hoog, zie het als een onkostenvergoeding, maar jaarlijks wordt 10% van de kunstwerken die we in huis hebben, na uitlenen verkocht! Zo hebben we bijvoorbeeld een kunstwerk verkocht, dat daarvoor 20 jaar lang aan heel veel verschillende mensen uitgeleend is geweest. Deze kunstenaar ontving dus ruim twee keer de verkoopprijs voor dit werk. Klik hier voor het officiële reglement voor kunstenaars.

Foto’s verplicht en maximaal 1 MB

contact
bekend
naw
extra
werk 1
werk 2
werk 3
werk 4
regelement

Nieuwsbrief
Kunstuitleen Voorburg
ontvangen

* verplichte velden


Nieuwsbrief archief

Site by Alsjeblaft!